First Class Entertainment

Uw eigen GrandPrix organiseren?….

Uw eigen GrandPrix organiseren?….

Optimale spanning tijdens Uw eigen GrandPrix!

Het ultieme racegevoel creëren, dat is de uitgangspositie bij de activiteit waarbij met radiografische auto’s, schaal 1:18  op een uitdagend (indoor) circuit van niet minder dan 45 meter geracet gaat worden.

Rondetijden worden bijgehouden op een groot beeldscherm terwijl er verschillende competitievormen mogelijk zijn, waarbij iedereen volop aan het racen komt via trainingsronden, kwalificatieronden en uiteindelijke de grote finale en uiteraard voor de “mindere goden” een verliezersronde.

Tijdens de race kan het voorkomen dat een energieboost in de vorm van een pitstop noodzakelijk is.

Uiteraard voor de winnaar een fraaie prijs.

Inzetbaar voor…

Ideaal voor familiedagen, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, vergaderbreaks etc, etc. Denk overigens niet dat deze race-ervaring louter en alleen voor heren geschikt is want dan zou je best eens van een koude kermis thuis kunnen komen. Ook de dames staan wel degelijk hun mannetje op racegebied.

Catering kan (optioneel) op locatie verzorgd worden.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast ook nog de boekingen van opvallende artiesten.