• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

Varen in de Biesbosch

Varen in de Biesbosch

‘De Vier Gebroeders’ …bij het horen van deze naam kun je denken aan een gezellig bruin café of een restaurant, gerund door vier broers. Het is echter geen van beide. Met deze ‘Vier Gebroeders’ gaat u het water op. Het is een echte, meer dan 100 jaar oude, authentieke rietaak, die vroeger dienstdeed om ongesneden riet te vervoeren. Nu is hij gerestaureerd en kunnen er prachtige, rustige vaartjes door het natuurgebied de Biesbosch mee worden gemaakt.

U kunt kiezen voor een complete dag, maar ook een dagdeel is mogelijk. Ideaal en back to basic voor 12 mensen; mochten dat er enkele meer zijn, dan is dat geen probleem, maar 15 personen is echt het maximum. Aan boord is een chemisch toilet aanwezig, het verblijf is basic, maar eenvoudige catering is in overleg te regelen en kunnen we gewoon meenemen voor onderweg.

Een vaartje met ‘de Vier Gebroeders’ is moeiteloos te combineren met een andere activiteit in de Biesbosch, waardoor uw uitje helemaal ‘groen’ kleurt. First Class vertelt u er graag meer over.

foto Biesboschvaren Vier Gebroeders op rivier
foto Biesboschvaren Vier Gebroeders van bovenaf
foto Biesbosch Vier Gebroeders