• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

The Puzzle It Out Experience 2.0

Puzzelend een Vestingstad ontdekken

THE PUZZLE IT OUT EXPERIENCE 2.0

Een groot landelijk dagblad noemde in januari 2019 puzzelen ‘garantie voor een stukje gezelligheid’, maar wat belangrijker was: ze schreven ook dat het de nieuwe mindfulness is.

Komt dat even goed uit, want met dit arrangement gaat u al puzzelend een Vestingstad ontdekken. Samen met uw team gaat u vele puzzels, in allerlei soorten en gradaties, oplossen. Daarbij zult u niet alleen veel zien van de pracht van een stad, maar wordt ook de puzzelkennis van u en uw collega’s, vrienden of familie aardig op de proef gesteld.

En weet u wat extra leuk is? De oplossingen zijn niet te vinden op internet, zodat u echt ouderwets moet gaan overleggen met uw team.

Ontdek waar u de puzzels kunt vinden met behulp van een luchtfoto van de stad en vindt ze vervolgens op hun hangende, drijvende of andere ludieke locatie. Los zoveel mogelijk puzzels op in twee uur en vergeet ondertussen vooral niet om te genieten en heel veel plezier te hebben.

Deze bijzondere puzzeluitdaging waarin heel wat te puzzelen valt, is door iedereen prima te doen, ook al bent u geen verwoed puzzelaar. Het kan worden gespeeld in diverse Vestingplaatsen.

Dit arrangement is daarnaast uitstekend uit te breiden met catering of een andere First Class-activiteit.

Puzzle It Out Experience 4
Puzzle It Out Experience 3
Puzzle It Out Experience 2