• 06-53840196 / 06-23753144
  • info@firstclasentertainment.nl

The Puzzle It Out Experience 2.0

Puzzelend een Vestingstad ontdekken

THE PUZZLE IT OUT EXPERIENCE 2.0

Een groot landelijk dagblad noemde in januari 2019 puzzelen ‘garantie voor een stukje gezelligheid’, maar wat belangrijker was: ze schreven ook dat het de nieuwe mindfulness is.

Komt dat even goed uit, want met dit arrangement gaat u al puzzelend een Vestingstad ontdekken. Samen met uw team gaat u vele puzzels, in allerlei soorten en gradaties, oplossen. Daarbij zult u niet alleen veel zien van de pracht van een stad, maar wordt ook de puzzelkennis van u en uw collega’s, vrienden of familie aardig op de proef gesteld.

En weet u wat extra leuk is? De oplossingen zijn niet te vinden op internet, zodat u echt ouderwets moet gaan overleggen met uw team.

Ontdek waar u de puzzels kunt vinden met behulp van een luchtfoto van de stad en vindt ze vervolgens op hun hangende, drijvende of andere ludieke locatie. Los zoveel mogelijk puzzels op in twee uur en vergeet ondertussen vooral niet om te genieten en heel veel plezier te hebben.

Deze bijzondere puzzeluitdaging waarin heel wat te puzzelen valt, is door iedereen prima te doen, ook al bent u geen verwoed puzzelaar. Het kan worden gespeeld in diverse Vestingplaatsen.

Dit arrangement is daarnaast uitstekend uit te breiden met catering of een andere First Class-activiteit.

Puzzle It Out Experience 4
Puzzle It Out Experience 3
Puzzle It Out Experience 2

RECENSIE PUZZLE IT OUT EXPERIENCE

“Donderdag 23 mei een heel geslaagd afdelingsuitje gehad in Willemstad met The Puzzle It Out Experience 2.0. Doordat we in kleine teams op pad gingen en samen de opdrachten moesten oplossen betekende dat gelijk een “boost” voor de samenwerking. Willemstad is een perfecte locatie. Eten en drinken waren prima geregeld; het weer was prachtig; kortom: “first class” geregeld door Alice & Herman.”

LA OYA INDONESIA

Aanrader! Onze gasten genoten tijdens het diner van de mooie gitaarklanken van Dan the Guitarman.

GEMEENTE BEESEL / BeLeef Fair

In een kort maar krachtig optreden van 20 minuten liet Danny enkele instrumentale versies van bekende hits en minder bekende nummers horen. Hij bracht ze met veel verve. Jammer dat we slechts 20 minuten voor hem hadden ingeruimd.

MUZIEKCAFE DEN HEILIGE CORNELIUS

Danny heeft ons verrast met zijn mooie gitaarspel. Zijn muziekkeuze paste prima bij onze zaterdagborrel in het café.

RESTAURANT DE BEKKERIE

Danny paste perfect binnen de kaders van het kerstdiner zoals wij ons hadden voorgesteld. Daarnaast, en dat is nog belangrijker, was de waardering van onze gasten groot. Ze kwamen hem zelfs persoonlijk bedanken!

Monica Zeegers

Alice, we hebben genoten van jouw bevlogenheid tijdens de Dokter Tinus-tour. Je doktersjas maakt het geheel af.

Piet de Roo

De Tinus Wandeling was een groot succes. Bedankt voor je goede uitleg en geduld. Ik zal dit zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een leuk groepsuitje.

Ineke Eijkenboom

Bedankt voor de geweldig leuke dag in Woudrichem. Zonder begeleiding van Dokter Alice hadden we het allemaal nooit kunnen vinden en ook de uitleg waardoor je van alles te weten komt was super!

Ingrid Koppelaar

Wij hebben een supermiddag gehad. De dames hebben genoten van alle uitleg die je ons gaf. Ook diegenen die nooit naar Tinus kijken, vonden het boeiend.

PCPO TriVia / Coby Korevaar

Wij hebben een erg leuke middag gehad. Iedereen was erg positief over het spel. De samenwerking met First Class was prima.

Lia van Ballegooijen / Vriendinnenuitje

Wij hebben een hele leuke middag gehad en zijn zelfs nog fanatiek geworden. Kortom; heel geslaagd!