First Class Entertainment

Queen of the Silhouettes

Queen of  the Silhouettes

Queen of the Silhouettes knipt er lustig op los!

Als we zeggen dat het gelijkend knippen van portretten een kunstvorm ‘van de bovenste plank’ is, is daar geen woord van gelogen. Er zijn er dan ook niet veel meer in Nederland én daarbuiten die deze kunst beheersen. Met de Queen of Silhouettes bent u verzekerd van een act waarbij de gasten in de rij zullen staan. Want wie wil er nu niet in het bezit komen van een dergelijk exclusief kunstwerkje?

Slechts 5 minuten poseren is voldoende om vervolgens verrast te worden door het resultaat: een treffend gelijkend portret dat gegarandeerd ergens een mooi plaatsje gaat krijgen!

Wat het extra persoonlijk maakt, is dat de gast die getekend gaat worden zelf de kleur van het knipsel uit mag kiezen: ‘van zwart tot wit’ en ‘van hout tot goud’.

En we doen er nog een schepje bovenop: ook dubbelportretten zijn mogelijk. The Queen of Silhouettes draait haar hand er niet voor om!

Ideaal inzetbaar op de meest uiteenlopende, zowel zakelijke als particuliere, festiviteiten, zoals bijvoorbeeld congressen, tuinfeesten, beurzen en bedrijfsfeesten.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.