First Class Entertainment

Out of The Box Game

Out of The Box Game

Out of The Box Game:
Het is niet altijd wat het lijkt !

Dat is optimaal van toepassing op een van de nieuwste arrangementen van First Class Entertainment. Alice & Herman van Diejen hebben met hun Out of the Box Game duidelijk gemikt op een brede doelgroep.

Het is primair ontwikkeld voor de wat kleinere gezelschappen (minimaal 5 tot maximaal 15 personen), maar als we met een dubbele set komen is het maximale aantal deelnemers 30..

Op dit arrangement kunnen we heel wat trefwoorden loslaten: samenwerken, strategie bepalen, rust bewaren, overleggen, sportief bezig zijn, observeren en ga zo maar door.

Ook belangrijk bij dit arrangement: aan je mobiele telefoon heb je totaal niets.
Je mobiele vriend kan je hierbij niet helpen, dus die kun je een middagje vrij geven.

Wat ook zo leuk is: de Out of the Box Game kan echt overal worden gespeeld.
Op verschillende plaatsen in steden en dorpen, tegen de achtergrond van historische gebouwen in Vestingsteden, binnen in een partycentrum, in een bosrijke omgeving zoals bijvoorbeeld de Veluwe, in De Biesbosch of zelfs bij u thuis!

De opzet?
In een tijdsspanne van 2 x 75 minuten wordt een aantal opdrachten uitgevoerd, die zich stuk voor stuk bevinden in boxen. De opdrachten in de boxen zijn echter niet wat ze lijken op de foto’s aan de buitenkant.

Wat we garanderen is dat elke opdracht absoluut door iedereen te spelen is, die zekerheid krijgt u voor de volle 100%. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat u alle onderdelen gegarandeerd van haver tot gort kent. Nee, we gaan nog niet verklappen wat het voor opdrachten zijn.

Wel willen we een drietal namen prijsgeven om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ‘Allemaal zuivel’, ‘Reis om de wereld’ en ‘Maak er een geheel van’. Maar wat deze namen exact inhouden……

Nog iets?
De teams bepalen gedurende dit spel welke opdrachten zij gaan spelen. Tijdens elke ronde mag één team een nummer kiezen dat correspondeert met de box die gespeeld gaat worden.

De Out of the Box Game: opnieuw een topper van First Class Entertainment!

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.