First Class Entertainment

Fanny – singer-songwriter

Fanny:
singer-songwriter / kleinkunst

Fanny is singer-songwriter. Ze zingt, speelt piano en schrijft Nederlandse liedjes waarbij zij geïnspireerd wordt door onder andere Wende Snijders, Cole Porter, Ellen ten Damme en Henny Vrienten. De liedjes zijn een mengeling van (latin)jazz, singer-songwritersongs en kleinkunst. Met regelmaat treedt zij met haar eigen trio op in kleine theaters met haar theaterconcert “Magie van de muziek”. Concerten voor een klein publiek met nummers die boeien van begin tot eind. Pure kleinkunst!
Recentelijk verscheen haar debuutsingle getiteld: ”Alles wordt anders”. Een nummer dat gaat over twijfels en pijn van een liefdesrelatie in zwaar weer. Een nummer dat zij uiteraard ook ten gehore brengt in de theatershow.

Fanny – Alles wordt anders

#fanny #kleinkunst #singersongwriter #theaterconcert #wendesnijders #coleporter #ellentendamme #hennyvrienten #luisterliedjes #debuutsinglealleswordtanders

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.