First Class Entertainment

Bouwplaat als ‘Give away’?

Bouwplaat als ‘Give away’?

Denkt u dat voor bouwplaten geen plaats meer is in dit digitale tijdperk?Vergeet het maar! Dit jaar werden er meer dan 50.000 gedrukt die voor verschillende doeleinden werden gebruikt.

Hartstikke cool!

Wat te denken van een bouwplaat als ‘weggevertje’ voor uw bedrijf?U kunt een pen weggeven, maar een bouwplaat is natuurlijk veel leuker en creatiever en zal ook zeker langer worden bewaard.De kids(en hun vaders!) zijn er dol op en vinden het helemaalcool. Bouwplaten zijn absoluut terug van weggeweest!

Uw innovatieve product op een andere manier laten zien

Daarnaast hebben bouwplaten nog een andere kant: hoe zou het zijn om uw toekomstige innovatieve product (kantoor, school, bestelbus, vrachtwagen enzovoort) in het klein te kunnen laten zien en op die manier uw toekomstige klant alvast te‘teasen’?

Zeker weten dat uw product en merk na het bouwen van de bouwplaat eigenlijk al in het geheugen van uw relatie gegrift zullen staan!

Vanaf een oplage van 1000 exemplaren bezorgt u al minimaal 1000 mensen vele uurtjes “bouwplezier” en optimale reclame voor uw bedrijf/product.
Zeker weten!