First Class Entertainment

Sfeermaker Charly

Sfeermaker Charly

Charly:
Sfeermaker bij uitstek!

Wij noemen ‘m de Sfeermaker want gegarandeerd dat Charly voor elk publiek bij wat voor gelegenheid dan ook wat muzikaals in petto heeft en overduidelijk heeft bewezen overal voor het perfecte sfeertje te kunnen zorgen..

Buikorgel & muziekbox
Waar zit ‘m de kracht in van de Sfeermaker?
In het vernuftige apparaat dat het ene moment orgelklanken kan produceren en het andere moment fungeert als muziekbox met de keuze uit een zeer breed internationaal repertoire. Uit het buikorgeltje “tovert”de sfeermaker de mooiste melodieën, van Engels-, Frans-, Duits- tot hedendaags repertoire.
Rond de Kerstperiode zelfs een heus kerstrepertoire. Uit de muziekbox een keer aan internationale medleys van fiftiesmuziek tot hedendaags hitwerk.

Weinig ruimte…
Normaal neemt een robuust draaiorgel veel ruimte in beslag.
Het buikorgeltje slechts 1,5 x 1, 5 meter. Past dus prima in het 1.5 meter proof verhaal.

Aangenaam volume…..
Het geluidsvolume zult u als zeer prettig ervaren. Nog nooit heeft Charly klachten gehad over het geluidsvolume.

Kinderen “in the house”…
Voor de kinderen heeft de Sfeermakers iets heel speciaals in petto: het Draaiorgeldiplomadraaien.
Kinderen nemen plaats achter het orgeltje, proberen in de maat te blijven van het nummer en lukt ze dat is een heus, met naam gepersonaliseerd, Draaiorgeldiploma, hun beloning.

Werkelijk voor elk publiek…
En zo is de Sfeermaker werkelijk voor elk publiek geschikt en op elke gelegenheid. Als entree-act, in een winkelcentrum, op een tuinfeest, op jaarmarkt en braderie, in winkelcentrum etc, etc.

Vraag naar de ongekende mogelijkheden.
Te boeken vanaf 1.5 uur

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.