First Class Entertainment

Beatboxen

Beatboxen

BEATBOXEN:
Wedden dat ook jij het kent!

De zoektocht naar nieuwe arrangementen heeft Alice & Herman van Diejen weer een nieuw juweeltje opgeleverd in de vorm van een Workshop Beatboxen. Ja, ja , horen we je al zeggen: “ Maar dat is toch typisch iets voor jongelui?”. Mooi mis!
De workshop Beatboxen is geschikt voor werkelijk iedereen, zowel jong als oud, voor de heren maar zeker ook voor de dames.
Iedereen zal de workshop gegarandeerd ervaren als iets compleet nieuws dat zij nog nooit gedaan hebben.

Je kent het fenomeen Beatboxen?
Nee, leggen we het toch even uit……
Een beatboxer is een artiest die een reeks aan geluiden na kan doen met alleen zijn mond en zonder trucs. Denk daarbij aan drums of het scratchen van platen.
Een zeer aparte en unieke techniek die de deelnemers aan gaan leren tijdens een 1,5 uur durende workshop, waarin ook uitgelegd zal gaan worden hoe beatboxen ontstaan is, hoe populair het is, etc, etc.

De presentatie van de Workshop is in handen van Mister Beatbox, die in het verleden samenwerkte met Ali B en Tony Scott, twee zeer gerespecteerde artiesten in het artiestenwereldje.

Maximaal 18 deelnemers voor deze workshop..
Waarom slechts 18? Omdat optimale aandacht gegeven kan worden aan de deelnemers.
Is de workshop bloedserieus?
Het is serieus maar getroost je, het geheel is doorspekt met humor terwijl iedereen gegarandeerd de eerste stappen gaat zetten op het pad dat beatboxen heet.
Geen zorgen over het geluid en microfoons; brengt Mister Beatbox allemaal mee.

Op zoek naar iets aparts?
Boek de Workshop Beatboxen.

First Class Events & Entertainment organiseert, creëert, adviseert en regisseert verrassende unieke, ludieke belevingsarrangementen en festiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren en verzorgt daarnaast de boekingen van opvallende artiesten en attracties.