First Class Entertainment

Een tijd van komen; een tijd van gaan!

Een tijd van komen; een tijd van gaan!

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan……

Zo gaat het nu eenmaal in het leven. En de tijd van gaan was vandaag gekomen. Ze hebben zich keurig gehouden, geen kick gegeven ondanks de forse mokerslagen die zij met grote regelmaat moesten incasseren…….
Ze hielden heldhaftig stand!

Ook trokken ze zich totaal niets aan van de meest erge verwensingen die zij te horen kregen als zij weer eens dwars lagen en de andere kant opgingen.Verwensingen waarbij Johan Derksen zou verbleken.

Maar de laatste jaren ging het steeds minder met hun conditie. Ze moesten na een hevige strijd steeds langer aan de pomp om weer helemaal speelklaar gemaakt te worden.

Vandaag hebben we afscheid genomen van onze trouwe Oranjemetgezellen, jaren essentieel onderdeel van ons. Zonder hen hadden we letterlijk en figuurlijk met de handen in het haar gezeten.

Het vinden van alternatieve “vriendjes” bleek een groter probleem te zijn dan gedacht, want wie wil nu klappen ontvangen zonder terug te mogen slaan. Niemand toch? Maar we hebben ze gevonden.

Ze wilden wel toetreden tot de First Class ”stal” als ze met z’n drieën een contract kregen. We behoefden slechts enkele seconden na te denken en hebben toen direct toegehapt.

En zo zullen deelnemers aan Vestinggolf de komende jaren kennis gaan maken met onze drie nieuwe “vriendjes”.
Welkom!

O ja, en mocht je denken: Waar hebben ze het in godsnaam over.

Welnu, over de ballen die gebruikt worden bij Vestinggolf!