First Class Entertainment

Hoe het staat met ” Een leven lang Entertainment….

Dat is de vraag die we de laatste week met regelmaat ontvingen  dus de hoogste tijd om even bij te praten. Een Nederlands spreekwoord luidt: Geen nieuws, goed nieuws en dat slaat eigenlijk 100% op mijn boek. Het is weliswaar een poosje stil geweest maar achter de schermen is er flink doorgewerkt. Het was niet de inspiratie die ontbrak maar wel de tijd. Druk gehad met allerhande dingen die voorrang kregen. Zo kregen we plotseling veel aanvragen voor ons arrangement The Puzzle It Out Experience en dat betekende dat daarin aardig wat uurtjes in gingen zitten.

Met het boek gaat het best goed. Vanaf morgen zetten we een “tandje bij” om in wielertermen te spreken met elke twee dagen een nieuw verhaal. Het grootste probleem is dat er telkens weer nieuwe verhalen bijkomen die we nog leuker vinden en waardoor de keus steeds moeilijker gaat worden want 68 pagina’s zijn 68 pagina’s.

Wat de exacte titel gaat worden blijft nog even onzeker. Sommige zeggen ” Een lange titel” anderen zeggen weer “Een kort en krachtige titel”. Volgende week hebben we een Zoommeeting met een vooraanstaande tekstschrijver die er zijn licht over zal laten schijnen.

Vandaag een hoofdstuk toegevoegd over goochelaar Ted Tevano, de man die met succes regelmatig voor ons werkte in de beginjaren negentig, maar op de een of manier de weg kwijt raakte. Hij kwam landelijk in de publiciteit doordat hij er van werd verdacht zijn vrouw te hebben vermoord maar uiteindelijk de schuld op een zwakbegaafde “vreemdeling” wist te schuiven. Hij ontliep zijn straf echter niet en het werd jarenlang  Brommen met volop grommen voor hem. Luguber verhaal!

Wat we ook al weten is de prijs van het boek: € 17,50 exclusief eventuele verzendkosten.
Interesse? Stuur ons een PB’tje met de naam en je e-mailadres en we houden je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen.