• +440 1234 5678
  • info@firstclassentertainment.nl

NOG STEEDS ‘HOT”… ​

De Schotse Highland Games blijven als bedrijfsuitje/teamdag nog steeds een absolute topper. Een
​arrangement dat absoluut zal voldoen aan uw verwachtingen om de deelnemers een leuke middag te bezorgen, waarbij het stukje teambuilding zeker niet wordt vergeten. De Highland Games hebben onlangs een wijziging ondergaan. Het is te boeken in 3 varianten: de recreatieve, de sportieve en de wedstrijdvariant. Zo scoort u altijd optimaal!

Ook de onderdelen worden aangepast aan het deelnemersveld. Keus te over, allemaal even spectaculair en allemaal even leuk! Zullen we er eens een aantal noemen? Scottish Pickles (Schots knotswerpen), Archery (handboogschieten), Roll the Barrel (vatenrolrace), Tag of War (touwtrekken) en ga zo maar door. Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig om uw eigen Highland Games tot een succes te maken.

Te boeken vanaf 3 onderdelen.

blog01
blog02

Locaties

We beschikken over ruim 20 locaties door heel Nederland waar we de Highland Games kunnen organiseren. Ongetwijfeld zit daar iets bij u in de buurt bij. En zo niet, dan kunnen we altijd nog op zoek gaan naar een locatie bij u ‘om de hoek’.

Doedelzakspeler

Wat te denken van een extra ‘attractie’ in de vorm van een heuse doedelzakspeler voor de finishing touch, om net dat extra stukje Schotse sfeer te benadrukken?

blog03
blog04

About Post Author

boraboramedia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *